2006. december 1., péntek

Bevezető

Blogunk témája alapvetően a síelés, meg persze a túrázás, biciklizés...idénytől függően.

Szubjektív élménybeszámolókat szeretnénk írni útjainkról, élményeinkről, véleményünkről, amellyel célunk gyakorlatilag annyi, hogy akinek szüksége van rá, az információkhoz juthat az általunk látogatott helyszínekkel kapcsolatban, és akit érdekel, az nyomonkövetheti nyaralásainkat, útjainkat, és ha minden jól megy fejlődésünket ezen sportok területén.

Ha mást nem, szép képeket biztosan lehet itt találni...

A hegyvidékek iránti érdeklődésünk, lassan már mániánk, elég korán, (ha nem genetikailag) talán a síeléssel kezdődött, mivel mindketten kisgyerek korunk óta csúszkálunk.

Hála szüleink támogatásának és buzdításának, családunkkal és iskolai sítáborokkal sokat jártunk a Bükkbe valamint (Cseh)Szlovákia síterepeire. Sokáig nem is mertünk álmodni Ausztriáról, Franciaországról, neadjisten Svájcról.

Egyetemi éveink alatt volt egy kis kihagyás, de miután már saját lábunkra álltunk, 2005-ben újra felcsatoltunk Donovalyban.

Ismét rátaláltunk erre a szenzációs sportra...

Nem vagyunk profik, nem célunk a legmeredekebb lejtők legyőzése...Középhaladónak soroljuk be magunkat (azért dolgozunk a fejlődésen :-)) és inkább célunk, hogy mozogjunk rendesen, élvezzük a csúszást, a jó levegőt, a hegyek látványát és az egész napos mozgás utáni forralt-borozás hangulatát.

Ezt hívjuk mi ezt – egy réges régi sítábor-szervezőtől átvett megfogalmazással – ÖRÖMsíelésnek...

A síelés mellett gyakorlatilag minden nyaralásunkat, szabadidőnket hegyek között töltjük.

Ezért itt a kedves olvasó megtalálhatja csúszásaink mellett túrázásaink és biciklizéseink élménybeszámolóit is.

Szabadidőnk eltöltésének ugyanakkor kiváló lehetőséget biztosít jelenlegi lakhelyünk fizikai elhelyezkedése :---)))